Κηδεύτηκε ο Αντώνης Λιβάνης-Πλήθος επωνύμων στο ύστατο χαίρε

Κηδεύτηκε σήμερα ο Αντώνης Λιβάνης ο οποίος έφυγε από την ζωή την σε ηλικία 94 ετών. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Η ταφή έγινε από το Α Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ταφή του Αντώνη Λιβάνη έγινε στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Από νωρίς προσήλθαν στην Μητρόπολη πολιτικοί αλλά και επιχειρηματίες. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

O εκδότης Αντώνης Λιβάνης, ήταν στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, μέλος της Εθνικής Αντίστασης και εξορισθείς από τη χούντα των συνταγματαρχών.

Ήταν ο δημιουργός του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στον κλάδο των εκδόσεων. Ως πολιτικός, υπήρξε ο μακροβιότερος και πιο έμπιστος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού (1981-1989) και Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ (1993-1996).

 

Ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης
Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης
Ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Μελισσανίδης
Ο επιχειρηματίας Γιώργος Βαρδινογιάννης
Ο τραπεζίτης Μιχάλης Σάλλας

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Με δυο καπέλα

Ιαν 25, 2021 Hits:34 ΑΠΟΨΕΙΣ