Φρίκη! 8χρονη πέθανε ενώ τη βίαζε ο πατέρας της

Στη σύλληψη του 38χρονου Hiawatha Robinson για τον θάνατο της 8χρονης κόρης του Hiawayi Robinson προχώρησαν οι αρχές, αποκαλύπτοντας το άγριο έγκλημα τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή της και τις εκκλήσεις του για βοήθεια.

Η οκτάχρονη βρέθηκε νεκρή πίσω από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Prichrd, στην Αλαμπάμα, δύο ημέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής της στις 16 Σεπτεμβρίου. 


Η νεκροψία έδειξε πως έχασε τη ζωή της ενώ την κακοποιούσε σεξουλικά ο πατέρας της. 

Ο 38χρονος συνελήφθη για πρώτου βαθμού σοδομισμό και δολοφονία και βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. 


Αρχικά είχε ισχυριστεί πως είχε επιστρέψει σπίτι μετά το σχολείο για να αλλάξει προτού φύγει για το σπίτι της θείας της, όπου δεν έφτασε ποτέ. 


"Πονάω" δήλωνε στο Fox10 ενώ στεκόταν δίπλα στη μητέρα της Yosha Populus. "Δεν έχω κοιμηθεί τις τελευταίες 24 ώρες. Δεν πρόκειται να σταματήσω να ψάχνω μέχρι να γυρίσει στο σπίτι. Αυτό είναι το μόνο που θέλω, το μόνο που ζητάω". 

Ερωτηθείς τι πίστευε ότι θα μπορούσε να της έχει συμβεί είχε απαντήσει "τίποτα". "Δεν πιστεύω ότι της συνέβη κάτι. Πιστεύω ότι είναι κάπου εκεί έξω. Απλά πρέπει να την αφήσουν να γυρίσει σπίτι. Ο πατέρας της θα μάθει τι συμβαίνει".

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE