Ερωτηματικά για τον "αυτοκτονία" 44χρονης μητέρας-Τι λέει ο πατέρας της

ΕΣυντετριμμένος ο πατέρας της άτυχης γυναίκας που άφησε πίσω της τρία μικρά παιδιά. Την 44χρονη βρήκε ο σύζυγος της τα ξημερώματα της Πέμπτης απαγχονισμένη στο σπίτι τους στη Λαμία, ενώ τα τρία τους παιδιά κοιμούνταν στα δωμάτιά τους.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μπήτος αντιδήμαρχος στο Δήμο Μακρακώμης, μετά και το πόρισμα της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση που αφήνει υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια, το μόνο που δηλώνει είναι πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στον δικηγόρο του Γιώργο Δούμα.

Μιλώντας στο "tvstar.gr" εξηγεί πως η κόρη του δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

«Μια χαρά ήταν η κόρη μου, πετυχημένη στην καριέρα της, πετυχημένη στην οικογένεια της, δεν είχε εχθρούς, μόνο φίλους. Μίλησε με την γυναίκα μου στις 10 το βράδυ, μιλούσε με φίλους το βράδυ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το "tvstar.gr της Λαμίας", νεότερα στοιχεία, μετά την ιατροδικαστική εξέταση αφήνουν υπόνοια για εγκληματική ενέργεια. Πάντως, η ιατροδικαστής ως προσωρινή αιτία θανάτου προσδιορίζει «αναξυγοναιμία, διάσταση αυχενικής μοίρας εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων».
Σημειώνεται ότι έως τώρα την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα της Λαμίας και όχι το τμήμα ασφαλείας, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις των αυτοχειριών.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE