Με 27 χρόνια κάθειρξη κινδυνεύει το 20χρονο μοντέλο με την κοκαίνη

Στο Θεό έχει εναποθέσει τις ελπίδες της να επιστρέψει στην Ελλάδα το μοντέλο από τη Μυτιλήνη που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ για διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με όσα δήλωσε η 21χρονη κοπέλα.

Το μοντέλο κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από 24 έως 27 χρόνια!

«Η εξαίρεση είναι να μην καταδικαστεί! Όποιος συλλαμβάνεται εκεί με ναρκωτικά, δύσκολα δεν καταδικάζεται. Είναι μία αρκετά δύσκολη υπόθεση. Αν καταδικαστεί μπορεί να μείνει στη φυλακή από 24 έως 27 χρόνια! Δεν είναι για πάντα, είναι όμως για μία ολόκληρη ζωή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Πλησιάζει η ώρα της κρίσης»

«Η δίκη ξεκινά στο Χονγκ Κονγκ στις 7 Μαρτίου, με προοπτική να διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαρτίου του 2019. Επτά ένορκοι αναμένεται να κρίνουν την ενοχή της Ειρήνης», προσθέτει με νόημα ο κ. Κεχαγιόγλου. Παράλληλα, ο δικηγόρος του 21χρονου μοντέλου μίλησε στο Newsbomb.gr και για τον μάρτυρα-κλειδί, τον επικεφαλής του τελωνείου, του οποίου η κατάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της δίκης.

Μέσα από την συγκεκριμένη μαρτυρία θα εκτιμήσουν σύμφωνα με το "newsbomb", οι ένορκοι την αντίδραση της 20χρονης Ειρήνης, όταν οι τελωνειακοί ανακάλυψαν τα ναρκωτικά στον κρυφό πάτο του σακιδίου της. Να θυμήσουμε ότι, το νεαρό μοντέλο ισχυρίζεται ότι είχε πάθει σοκ και έκλαιγε όταν οι αστυνομικοί της είπαν ότι είχε ναρκωτικά μέσα στην τσάντα της.

Τι ισχυρίζεται το 20χρονο μοντέλο

Το νεαρό κορίτσι ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ενός φίλου της, Ρουμάνου, με τον οποίο ταξίδεψαν μαζί για Χονγκ Κονγκ μέσω Αντίς Αμπέμπα όπου την ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσουν με την ίδια πτήση λόγω κάποιου προβλήματος. Της έδωσε μάλιστα μια τσάντα να μεταφέρει τα πράγματα της, στο διπλό πάτο της οποίας υπήρχε η κοκαΐνη.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE