Πάτρα - Ψηλά Αλώνια : Έπεσε κορμός δέντρου από τον αέρα - Παρολίγον τραγωδία

16/9 Σε τραγωδία θα μπορούσε να εξελιχθεί η πτώση του κορμού του δέντρου πάνω στα κεφάλια θαμώνων της καφετέριας στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων την Κυριακή το βράδυ. Τμήμα του δέντρου είχε ξεραθεί και λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν «έπεσε» σε καφετέρια με την τέντα καταστήματος να ανακόπτει την πορεία του. 

Και κατά το παρελθόν έχει υπάρξει αντίστιχο περιστατικό πτώσης τμήματος δέντρου με τον Δήμο της Πάτρας να λαμβάνει μέτρα έτσι ώστε να κοπούν και να απομακρυνθούν επικίνδυνα ή ξεραμένα κλαδιά. Συγκεκριμένα στις αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα δημοτικά συνεργεία την κοπή κλαδιών, ώστε να έχουν αποσυρθεί και τα τραπεζοκαθίσματα από την πλατεία», ,ενώ ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για την προμήθεια δένδρων (κουκουναριές), που θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα γερασμένα δένδρα.

15/09 Ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφριά ευτυχώς σύμφωνα με τις πληροφορίες  του achaianews.gr όταν έπεσε πάνω του δέντρο. Πιο συγκεκριμένα όλα συνέβησαν την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων όπου σύμφωνα με πληροφορίες έσπασε δέντρο από τον ισχυρό αέρα. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στη τέντα που υπήρχε και η οποία ανέκοψε την ένταση της πτώσης του δένδρου. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

 

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE