Άγρια δολοφονία με θύμα μητέρα τριών παιδιών στα Χανιά

Νεκρή, σε μια λίμνη αίματος, μέσα σε σπίτι στην περιοχή των Μεσκλών του δήμου Πλατανιά στα Χανιά της Κρήτης, εντοπίστηκε 54χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός της αποδίδεται σε χτυπήματα από «τέμνον όργανο στην τραχηλική χώρα».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής επιφυλάχθηκε για το χρόνο θανάτου μέχρι να γίνει η νεκροτομή, και αυτό γιατί ήταν πολύ χαμηλές οι θερμοκρασίες στο χώρο και το έγκλημα μπορεί να είχε διαπραχθεί πριν από μέρες, με το πτώμα να συντηρείται σε αυτή την κατάσταση λόγω του κρύου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων αναζητούν για κατάθεση έναν 47χρονο Νορβηγό, με τον οποίο η γυναίκα συζούσε το τελευταίο διάστημα. Οι μαρτυρίες από ενοίκους του συγκροτήματος κατοικιών που διέμενε η 54χρονη, έκαναν λόγο για συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ του ζευγαριού, αλλά και για θέματα με το αλκοόλ που είχε ο Νορβηγός.

Σημειώνεται ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος, βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και εικάζεται ότι υπήρξε καυγάς, ενώ ο 47χρονος Νορβηγός φέρεται να έχει διαφύγει με το αυτοκίνητό της, με τις αρχές να τον αναζητούν.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE