Κορωνοϊός : Δείτε live την ενημέρωση για την πανδημία

Με τα κρούσματα στη χώρα να αυξάνονται ραγδαία και τόσο οι θάνατοι, όσο και οι διασωληνωμένοι να σημειώνουν το ένα «μαύρο» ρεκόρ μετά το άλλο, πραγματοποιείται ακόμα μια ενημέρωση για την φονική πανδημία. 

Όπως κάθε Δευτέρα στις 18:00, έτσι και σήμερα, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης ενημερώνουν για την πορεία του κοροαναϊού στην Ελλάδα.

 

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

 

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς τον Νίκο Χαρδαλιά, λόγω έκτακτης τηλεδιάσκεψης του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας εκείνη την ώρα, με ομολόγους του της Ε.Ε. στο πλαίσιο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού (RescEU). Ο κ. Χαρδαλιάς θα συμμετέχει κανονικά στην ενημέρωση της Παρασκευής.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE