Κυκλοφορούσε φορτωμένος με ηρωίνη

 

Χαμένος βγήκε ένας Έλληνας που οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε περιοχή της Ημαθίας, προφανώς με σκοπό να διαθέσει προς πώληση την ηρωίνη που είχε μαζί του, καθώς έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι ανακάλυψαν τα ναρκωτικά κατά την διάρκεια του τυπικού ελέγχου και του πέρασαν χειροπέδες.

 

Στην κατοχή του οδηγού βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 9,8 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Ο ίδιος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Αλεξάνδρειας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βεροίας.

 

Συλλήψεις για ναρκωτικά και στη Σπάρτη

 

Κατά τη διάρκεια συναλλαγής ναρκωτικών συνελήφθησαν στην Σπάρτη δυο Έλληνες, ένας 38χρονος και ένας 46χρονος. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ενώ στο σπίτι του 46χρονου βρέθηκαν άλλα 9,3 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν, ακόμη 2.610 ευρώ που είχε πάνω του ο 46χρονος και 90 ευρώ ο 38χρονος ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών, κατηγορία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE