Β. Μπάρμπα: Οι ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε… τι κάνετε τώρα;

Την οργή της για την ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού με αφορμή τον «αποκλεισμό» των καλλιτεχνών από τις έκτακτες επιδοτήσεις της Πολιτείας λόγω κορονοϊού, εκφράζει μέσω ανάρτησής της στο Facebook η Βάνα Μπάρμπα ενώ παράλληλα στρέφει τα πυρά της κατά των Ελλήνων ηθοποιών - ευρωβουλευτών.

«Καλό μήνα. Συγγνώμη αλλά ρωτάμε τους υπευθύνους του υπουργείου πολιτισμού... τι θα γίνουν όλοι οι καλλιτέχνες …μουσικοί συνθέτες ηθοποιοί... σκηνοθέτες... που την επόμενη μέρα... ενώ σιγά σιγά θα ανοίγουν τα καφέ τα πάρκα… ο κόσμος δειλά δειλά θα βγαίνει…

Kαι οι καλλιτέχνες πώς θα βγουν όταν εκ των πραγμάτων δεν θα γίνονται συναυλίες φεστιβάλ… ακόμα και ταινίες ή σήριαλ… αυτοί οι άνθρωποι που σας διασκεδάζουν τόσα χρόνια πώς θα μπορέσουν να μείνουν αξιοπρεπείς... και να βοηθήσουν τις οικογένειές τους… μας δείχνουν ότι είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης... αλλά να ξέρουν ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι ..ΔΡΑΣΗ.

Tώρα από όλα τα συνδικάτα των καλλιτεχνών. και εσείς οι ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε... τι κάνετε τώρα... πού είναι η φωνή σας… ΝΤΡΟΠΗ».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE