Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δυστυχώς το Μένουμε Σπίτι έχει και τα κακά του

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου εμφανίστηκε μέσω skype ο Πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας, στη διάρκεια του προληπτικού εγκλεισμού στο σπίτι, λόγω κορωνοϊού.

«Προσπαθούμε να συντηρήσουμε τις ανθρώπινες επαφές. Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, προσπαθούμε όσο μπορούμε να τη συντηρήσουμε, υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις και κοινωνικές και επαγγελματικές που όσο γίνεται προσπαθούμε να τις συντηρήσουμε μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία και να επανέλθουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων» εξήγησε ο ηθοποιός.

«Όλα τα αρνητικά της συνεχούς τριβής στις οικίες θα φανούν πολύ περισσότερο με τον χρόνο. Δυστυχώς το Μένουμε Σπίτι έχει και τα κακά του. Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα στο πως θα το διαχειριστούμε. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε όλοι αισιόδοξοι» πρόσθεσε, ενώ καταλήγοντας τόνισε: «Δυστυχώς εγώ είμαι φύσει απαισιόδοξος χαρακτήρας και μου έχει μείνει η απαισιόδοξη πλευρά. Αφήστε με εμένα να ανησυχώ με το τι θα γίνει με την κατάσταση».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE