Ο τραγουδιστής Θ. Φέρρης εξομολογείται για τον κορωνοϊό: «Είχα πυρετό και πόνους στα κόκαλα»

Για τα συμπτώματα που είχε τις πρώτες ημέρες του κορωνοιού μίλησε ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης. Ο τραγουδιστής, μιλώντας στο δελτίο του ANT1, δήλωσε ότι πιθανότατα κόλλησε κορωνοϊό από έναν συνεργάτη του, τον οποίο συνάντησε, και είχε πρόσφατα επιστρέψει από το εξωτερικό. Ο Θοδωρής Φέρρης είπε ότι τις πρώτες ημέρες είχε πυρετό και πόνους στα κόκαλα.

«Είμαι αισίως στη 12η μέρα σήμερα, 12η μέρα καραντίνας από την ημέρα που διαγνώστηκα και είναι η πρώτη μέρα που κοιτάζω και σκέφτομαι πιο θετικά. Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα καθόλου. Πρώτα ο Θεός, θέλω να πιστεύω, είμαι προς το τέλος. Αυτό θέλω να πιστεύω», είπε ο τραγουδιστής.

«Ηταν μια ήπια κατάσταση γενικά. Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα, όμως, σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν μια ήπια μορφή. Νιώθω τυχερός για αυτό. Οι γιατροί μού έχουν πει πως στις 14 μέρες αυστηρής καραντίνας θα πρέπει να ξαναπάω να με δουν, να κάνω ξανά το τεστ και ευελπιστώ να βγει αρνητικό για να μου φύγει και εμένα το άγχος. Όπως καταλαβαίνετε, ζω με ένα άγχος κάθε μέρα μήπως παρουσιάσω κάτι άλλο. Μήπως τελείωσε, μήπως δεν τελείωσε» πρόσθεσε, επίσης, ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE