Η συγκινητική έκκληση της Ελένης Ασημάκη από το GNTM 2 για αιμοδοσία

Έκκληση στους πολίτες να συνεχίσουν να δίνουν αίμα, κάνει η Ελένη Ασημάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην οντισιόν του GNTM 2. Η νεαρή κοπέλα, μας είχε συγκινήσει με το πρόβλημα της υγείας της, καθώς πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και κάνει κάποιες μεταγγίσεις κάθε 14 ημέρες.

Το νεαρό μοντέλο που δεν είχε μπει στο σπίτι του GNTM 2 στον περασμένο κύκλο ανέβασε στο Instagram ένα video κάνοντας έκκληση να μην σταματήσει η αιμοδοσία, λόγω του κορωνοϊού.

Με το φόβο και τις περιορισμένες μετακινήσεις, πολλοί εθελοντές αιμοδότες δεν πήγαν να δώσουν αίμα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε παγκόσμιο επίπεδο να έχουν μειωθεί τα αποθέματα στις τράπεζες αίματος.

«Γίνετε αιμοδότες»

«Με μεγάλη παράκληση εγώ και όλοι οι πάσχοντες σας παρακαλούμε να μας ακούσετε και να συνεχίσετε να μας βοηθάτε! Γίνετε Αιμοδότες.

Οι ζωές πολλών εξαρτώνται από εσάς. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή μπορούμε να το προλάβουμε! Ενημερώστε παρακαλώ τους γύρω σας και μην αφήνετε καμία ζωή να κινδυνεύσει! Όσοι είστε Αθήνα και δεν θέλετε να πάτε σε νοσοκομείο για αιμοδοσία είναι διαθέσιμο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην οδό: Θηβων 314 στο Αιγάλεω», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τι είπε η Ελένη Ασημάκη από το GNTM 2 στο «'Ελα Χαμογέλα»:

Η Ελένη Ασημάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», αναφέρθηκε στο δικό της πρόβλημα υγείας και αποκάλυψε το πόσο ζωτικής σημασίας είναι να συνεχιστεί η αιμοδοσία.

«Υπάρχουν άτομα σαν εμένα που ζούμε κυρίως μόνο από αυτό, είναι η θεραπεία μας, οπότε δεν γίνεται τώρα λόγω του ιού να σταματήσουμε να κάνουμε τις μεταγγίσεις μας. Τώρα που ο κόσμος δεν δίνει αίμα, μειώνεται οι μεταγγίσεις μας. Εγώ μεταγγίζομαι ανά 14 μέρες, αλλά τώρα οι γιατροί μου το έχουν κάνει ανά 20 μέρες. Οπότε, ο οργανισμός μου, όταν δεν παίρνει τη σωστή μετάγγιση που είναι να πάρει, είναι λίγο πιο αδύναμος, δεν έχω όλη αυτή την ενέργεια που έχω στην καθημερινότητά μου, δυσκολεύομαι πάρα πολύ», είπε η Ελένη Ασημάκη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE