Ο Σ. Τσιτσιπάς απαντά στα αρνητικά σχόλια για τα ταξίδια του

Την ώρα που σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης είναι σε προληπτική καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μερικά ταξίδια στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη και από εκεί πέταξε για Λονδίνο, ενημερώνοντας παράλληλα μέσω αναρτήσεών του στα social media. Οι φωτογραφίες του σε εξωτερικούς χώρους, όμως, την ώρα που όλοι προσπαθούν να μένουν στο σπίτι όσο περισσότερο γίνεται, έφεραν αρκετά αρνητικά σχόλια.

Έτσι λοιπόν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα tweet, στo οποίo τονίζει πώς πρώτη προτεραιότητα είναι η υγεία και πώς δεν παύει να αντιμετωπίζει την κατάσταση πολύ σοβαρά. Ακόμα, επεσήμανε πώς φροντίζει να προσέχει όσο περισσότερο μπορεί, να μένει όσο περισσότερο γίνεται στο σπίτι και να προσέχει την δική του υγεία, αλλά και των γύρω του.

Αναλυτικά η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Τελευταία βλέπω πολλά σχόλια και ανησυχίες για την υγεία μου και την ασφάλεια, εξαιτίας των ταξιδιών μου τις τελευταίες εβδομάδες.

Θέλω όλοι να ξέρετε πως η υγεία μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, γι’ αυτό προσπαθώ να μένω στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όποτε ταξιδεύω παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μείνω ασφαλής και να περιορίσω τον κίνδυνο με την κοινωνική αποστασιοποίηση, όσο περισσότερο μπορώ.

Ωστόσο, ως αθλητής, το να είμαι ενεργός με όποιο τρόπο μπορώ είναι επίσης σημαντικό για μένα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα που χρειάζεται να βγαίνω έξω για να προπονούμαι και να φροντίζω το σώμα μου με όση περισσότερη ασφάλεια μπορώ.

Θέλω να ξέρετε πως το αντιμετωπίζω πολύ σοβαρά και πως ο κάθε άνθρωπος έχει ρόλο στην καταπολέμηση αυτού του ιού, ώστε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη εποχή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να μείνετε όλοι ασφαλείς».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE