Έξαλλη ηθοποιός με τον... Ντόναλντ Τραμπ για τον «κινέζικο ιό» SARS-CoV-2

Η ηθοποιός Λάνα Κόντορ καλεί τον πρόεδρο Τραμπ να σταματήσει να αποκαλεί την SARS-CoV-2 ως «κινέζικο ιό». Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που γεννήθηκε στο Βιετνάμ, κατηγόρησε, μέσω του Twitter, τον Ντόναλντ Τραμπ ότι προσπαθεί να πείσει τους Αμερικανούς πως η πανδημία που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο συνδέεται με τους Κινέζους.

«Δεν έχετε ιδέα τις συνέπειες που έχουν τα ρατσιστικά σας σχόλια και οι ενέργειες σας στην ασιατικοαμερικανική κοινότητα», έγραψε η ηθοποιός.

«Εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε σε τι κίνδυνο βάζετε την κοινότητά μας. Πώς τολμάτε, θα έπρεπε να ντρέπεστε που λέτε ότι είστε ηγέτης. Ξέρατε τι κάνουν οι ηγέτες; Καθοδηγούν δίνοντας το καλό παράδειγμα και δραστηριοποιούνται. Κάτι που θα έπρεπε να δείτε ακόμα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος Jack Ma είναι πραγματικός ηγέτης - κάνει δωρεάν τεστ και δίνει εκατομμύρια μάσκες στην Αμερική γιατί δεν έχετε. Παρακαλώ. Γίνεται καλύτερος. Φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας γιατί φοβόμαστε ότι κάποιος θα μας κάνει επιτεθεί λεκτικά ή σωματικά εξαιτίας της ξενοφοβίας σας».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE