Β. Χατζηβασιλείου για κορωνοϊό: Είναι ένας ιδιότυπος σύγχρονος πόλεμος

Με μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλησε να μιλήσει για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, λόγω κορονοϊού, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν «πόλεμο» που θα περάσει.

Επίσης, στο μήνυμα της τονίζει ότι κανείς δεν δικαιούται να είναι αδιάφορος

Δείτε την ανάρτησή της

« Οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν, η διάθεση τροφίμων γίνεται με ειδική κάρτα, και κάθε μέρα ακούς δελτίο θυμάτων και νεκρών.

Αν όλο αυτό δεν σου κάνει αναγωγή σε κατάσταση πολέμου τότε τι σου κάνει?... Είναι ένας ιδιότυπος σύγχρονος πόλεμος. Που όμως δεν έχει αντίπαλα εθνικά στρατόπεδα! Έχει μια παγκόσμια πανανθρώπινη κοινότητα να μάχεται απέναντι σε έναν (τοσοδούλι στο μικροσκόπιο) εχθρό! Έναν άγνωστο εχθρό που χλευάζει τα επίγεια όπλα ( - μέτρα) και καθημερινά πλήττει όλο και περισσότερο πληθυσμό. Έναν εχθρό, που θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο αν μείνουμε ψύχραιμοι, αν μείνουμε ενωμένοι και κυρίως αν μείνουμε μέσα.

Πόλεμος είναι, θα περάσει.( Έχει διέλθει κι απ άλλους πολέμους ο πλανήτης...) Με απώλειες σίγουρα. Αλλά και με μια επίγνωση : ότι πλέον, ό,τι γίνεται στην άλλη άκρη της γης, αφορά κι εσένα εδώ! Υπάρχει συλλογική πορεία που βάλλεται από την έλλειψη ατομικής ευθύνης! Και δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος!

Συνέχισε να συναισθάνεσαι, να συνλειτουργείς και να χαμογελάς!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ!».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE