Έκλεψαν Νικολόπουλο και Παπαδοπούλου - Του έκλεψαν το θρυλικό μπουζούκι του-

Θύμα ληστείας έπεσε ο Χρήστος Νικολόπουλος. Σύμφωνα με το zougla.gr άγνωστοι εισέβαλαν στο μαγαζί που εμφανίζεται και μεταξύ άλλων έκλεψαν το ιστορικό μπουζούκι του, με το οποίο είχε γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και ως εκ τούτου έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τον ίδιο.

«Την Κυριακή το πρωί συνέβη ένα από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα της ζωής μου, διέρρηξαν το κέντρο που εμφανίζομαι, το "Περιβόλι του Ουρανού" και μεταξύ άλλων έκλεψαν και το μπουζούκι μου. Ένα ιστορικό όργανο κατασκευής του Παναγιώτη Βάρλα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Νικολόπουλος.

«Με αυτό το όργανο έδωσα την ψυχή μου παίζοντας, πολλά χρόνια, σε πολύ μεγάλες επιτυχίες, δικές μου αλλά και άλλων δημιουργών. Ενδεικτικά να αναφέρω: "Στων αγγέλων τα μπουζούκια", "Ξένος για σένανε", "Με τα φώτα νυσταγμένα (Νταλίκες)", "Δεν λες κουβέντα" και άλλα», προσθέτει ο Χρήστος Νικολόπουλος.

«Με την κλοπή αυτού του οργάνου είναι σαν να έκλεψαν μέρος της ψυχής μου», υπογραμμίζει απευθύνοντας παράλληλα έκκληση, ώστε το ιστορικό αυτό όργανο να βρεθεί.

«Σας παρακαλώ, όποιος αντιληφθεί οτιδήποτε σχετικά με την κλοπή να βοηθήσει στην επιστροφή του μπουζουκιού της ψυχής μου», καταλήγει ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο Γιάννης Πούλιος υπεύθυνος του κέντρου «Το περιβόλι του ουρανού» μίλησε στο protοthema.gr και επιβεβαίωσε το δυσάρεστο γεγονός.

«Έδωσα κατάθεση στην αστυνομία. Πρόκειται για ένα άτομο το οποίο εισέβαλε στο μαγαζί και έκλεψε το ιστορικό μπουζούκι, το μικρόφωνο της Πίτσας Παπαδοπούλου και κάποια tablet που υπήρχαν στο μαγαζί. Ευτυχώς τον έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού» δήλωσε ο Γιάννης Πούλιος στο protothema.gr.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE