Ιωαννίδης: Εκανα προληπτικά εξετάσεις για τον κορωνοϊό και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά

Μια ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε πριν από λίγες ημέρες ο Πάνος Ιωαννίδης στάθηκε αφορμή να απέχει για λίγες μέρες από τα γυρίσματα του MasterChef 4. Πολλοί ήταν εκείνοι που ανησύχησαν για την υγεία του Πάνου Ιωαννίδη και άρχισαν να αναρωτιούνται για το τι πραγματικά συμβαίνει. Το πρωί της Δευτέρας, οι συντελεστές της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Πάνο Ιωαννίδη για να μάθουν τα νεότερα για την πορεία της υγείας του.

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Πήγα για γύρισμα και κάποια στιγμή δεν αισθανόμουν καλά. Είχα ανεβάσει πυρετό. Πιστεύω πως σε όλο αυτό συνέβαλε η κούραση. Οι άνθρωποι της παραγωγής μου συνέστησαν να ξεκουραστώ. Ίσως να φοβήθηκαν και για κάτι άλλο», είπε αρχικά ο σεφ και πρόσθεσε: «Καθαρά για προληπτικούς λόγους έκανα και κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων ήταν αρνητικά. Ήταν πολύ λογικό η παραγωγή να μου ζητήσει να κάνω κάποιες εξετάσεις παραπάνω, λόγω των ημερών που διανύουμε. Έκανα προληπτικά εξετάσεις για τον κορωνοϊό και βγήκαν αρνητικές».

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι καλά στην υγεία του και από αύριο αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στο πλατό, ώστε να συνεχιστούν τα γυρίσματα του MasterChef 4.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE