Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά διακριτικά συνεργάτες και καλεσμένους

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα της Ελένης Μενεγάκη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την επαγγελματική της καριέρα και να αφήσει πίσω της τις κάμερες, τα φώτα και τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η Ελένη Μενεγάκη ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη φήμη όμως μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» στον Alpha φαίνεται πως αποχαιρετά διακριτικά συνεργάτες και καλεσμένους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη σε συνεργάτες και καλεσμένους έδειξε πάλι τη διάθεση της για αποχαιρετισμούς.

Τη πρώτη φορά βρέθηκε στη κουζίνα του πλατό και μιλώντας με τον μάγειρα Πέτρο Συρίγο, είπε: «Πότε θα κανονίσουμε να έρθεις στο σπίτι να μας κάνεις μια παρουσίαση 10 φαγητών από αυτά που αγαπάμε και ξεχωρίσαμε που δεν τα κάνουμε σπίτι μας. Μου έχει κάνει πολύ ωραία πρόταση. Να έρθει μια μέρα σπίτι να μαζευτούμε όλοι, αλλά πρέπει να βρω τη μέρα που θα βολεύει όλους σας, ένα Σάββατο -πραγματικά το θέλω πάρα πολύ- να μαζευτούμε όλοι σπίτι μου, να φάμε, να πιούμε, να γλεντήσουμε, να φιληθούμε και μετά ο καθένας στην ευχή του Θεού. Ο καθένας στον δρόμο του. Αλλά να το γλεντήσουμε ρε παιδί μου. Να γίνει το κάλεσμα, να καλοφάμε, να καλοπιούμε, να καλογελάσουμε, να καλοφιληθούμε και δόξα τω Θεώ».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στους καλεσμένους της Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Κλέλια Ρένεση ανέφερε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια και για όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε μαζί σε αυτούς τους καναπέδες. Φιλιόμαστε γιατί δεν ξέρω… Φτάσαμε Μάρτη, δεν νομίζω να τα ξαναπούμε μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πολύ!».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE