Οικογένεια Βουτσά: Δεν αποδεχόμαστε την κηδεία δημοσία δαπάνη

Η οικογένεια του Κώστα Βουτσά, δεν αποδέχεται την προσφορά για την κηδεία του δημοσία δαπάνη, όπως έκανε γνωστό η κόρη του Θεοδώρα. Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός πέθανε στις 26 Φεβρουαρίου, μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στο Αττικό Νοσοκομείο. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, ενώ ο Δήμος Αθηναίων παραχώρησε τάφο στο Α’ Νεκροταφείο, θέλοντας να τιμήσει τον σπουδαίο ηθοποιό.

Σήμερα, η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook ανακοίνωσε πως η οικογένεια του Κώστα Βουτσά δεν αποδέχεται την προσφορά για κηδεία δημοσία δαπάνη και εξήγησε τους λόγους. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή σας στο πένθος μας.

Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη που λαμβάνουμε από όλους για τον μπαμπά, για τον Κώστα, τον Κωστή.

Σας ευχαριστουμε πολυ!

Ευχαριστουμε τους φίλους, τους συνεργάτες, τους θαυμαστές που ήρθαν στην κηδεία, εκεινους που έστειλαν στεφάνια, που έστειλαν μηνύματα, που ηταν εκεί για τον μπαμπά με όποιο τρόπο μπορούσαν.

Λάβαμε τόσα μηνύματα απο ολα τα σημεία της γης όπου υπάρχουν Έλληνες.

Αισθάνθηκαμε την αγαπη όλων!

Θα θέλαμε επισης, με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αθηναίων. Ηταν όλοι δίπλα μας απο την πρωτη στιγμή.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο προσωπικά και τον Δήμο για την προσφορά του τάφου και μνήματος προς τιμήν του μπαμπά και της προσφοράς του. Που να το φανταστεί η μητέρα του, στο υπόγειο στην πλατεία Δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη, όταν στην Κατοχή πούλαγαν τσιγάρα και γυαλικά απο πάγκο για να ζήσουν, ότι ο γιος της θα λάμβανε τέτοια αγάπη και τιμή. Το δεχόμαστε με μεγάλη περηφάνια για τον πατέρα μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Υπουργό Πολιτισμού και Υπουργό Εσωτερικών, και των υπαλλήλων του κάθε υπουργείου για την στήριξη.

Είμαστε πολύ περήφανες για τον πατέρα μας που προσφέρθηκε για εκείνον η Δημοσία Δαπάνη.

Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που του κάνετε.

Η οικογένεια όμως του Κώστα Βουτσά, αποφασίσαμε να μην δεχτούμε το ποσό της Δημοσίας Δαπάνης. Θα θέλαμε να δοθεί σε κάποιον ή κάποιους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Έτσι θα έκανε ο πατέρας μας. Ο πατέρας μας φρόντισε για μας, ακόμα μια φορά- μέσα από τον Διόνυσο, τον εισπρακτικό φορέα των ηθοποιών.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε δημόσια το γραφείο τελετών Σκλια και προσωπικά τον ιδιοκτήτη των γραφείων Πάνο Σκλια για την υπέροχη διεκπεραίωση της τελετής. Ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, μας στήριξε και μας βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρέχοντας ότι χρειαζόμασταν για να χαιρετήσουμε με τον τρόπο που θέλαμε τον Κώστα Βουτσά.

Ευχαριστουμε τον κ. Γεωργουσόπουλο, τον Δήμαρχο Αθηνών κ. Μπακογιάννη, τον ΓΓ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα, τον Αρχηγο της αγαπημενης του ΑΕΚ κ.Μελισσανιδη, τον Πρόεδρο του Διονυσου κ. Γαλανό, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κ. Λιγνάδη, την κα. Μιμή Ντενίση για τους υπέροχους επικήδειους λόγους τους, τα τελευταία υπέροχα λόγια που άκουσε ο μπαμπάς. Σας ευχαριστουμε για την αγάπη. Είμαστε περήφανες για τα λόγια της αδερφής μας Νικκο. Πιστεύουμε ότι είπε με τον καλύτερο τρόπο ότι θα ήθελε να ακούσει και να πει ο μπαμπάς.

Ευχαριστουμε τον Λακη Λαζοπουλο που μας βοήθησε να τον αποχαιρετήσουμε με τον δικό μας τρόπο, στο ΘΕΑΤΡΟ, γελώντας. Σε ολους που τον ευχαρίστησαν για το γέλιο που τους πρόσφερε, Σε ολους που του ευχήθηκαν καλό ταξίδι, Σε ολους εσας που αγκαλιάσετε την οικογένεια του σαν να ηταν δικη σας και μας στηρίξατε Σ αυτή τη δύσκολη στιγμή, Σας ευχαριστουμε ολους μέσα απο την καρδιά μας.

Με εκτίμηση,

Η οικογένεια του Κωστή»

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE