Με γάντια η βασίλισσα Ελισάβετ σε απονομή μεταλλείων – Φοβάται για τον κορωνοϊό

Εν μέσω της παγκόσμιας εξάπλωσης του κορωνοϊού, μέχρι και η βασίλισσα Ελισάβετ λαμβάνει μέτρα: Φόρεσε για πρώτη φορά, γάντια, σε απονομή μεταλλίων.

Η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε χθες σε τελετή απονομής μεταλλίων στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, φορώντας γάντια, για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε αυτή την τελετή το 1952, εν μέσω προειδοποιήσεων σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού και τον θανατηφόρο κίνδυνο που διατρέχουν όσοι είναι πάνω από 80 ετών.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει φορέσει ποτέ ξανά γάντια στην συγκεκριμένη τελετή, από τότε που την ίδρυσε, το 1952

Προειδοποιήσεις της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό - Επηρεάστηκε μέχρι και η βασίλισσα Ελισάβετ

Η απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να καλύψει τα χέρια της με γάντια, ήρθε καθώς η βρετανική κυβέρνηση προειδοποίησε ότι το ποσοστό θνησιμότητας για τους μολυσμένους ανθρώπους είναι «σημαντικά αυξημένο» μεταξύ των ηλικιωμένων.

Η Αυτού Μεγαλειότητα φοράει συχνά γάντια όταν συναντά το κοινό σε εκδηλώσεις ή πάρτι στον κήπο, αλλά όχι σε τελετές απονομής μεταλλείων. Και χθες, ήταν η πρώτη φορά που το έκανε. Τα μεγάλα λευκά γάντια της βασίλισσας έδειχναν πολύ μεγαλύτερα από αυτά που φορά συνήθως όταν συναντά το κοινό σε επίσημες δεσμεύσεις.

Χθες, η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως ο κορωνοϊός χτυπά θανάσιμα τους ηλικιωμένους, και η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ θέλησε να συμμορφωθεί με τους κανόνες

Την ίδια ώρα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, που βρίσκονται σε επίσημη βασιλική περιοδεία στην Ιρλανδία, δεν φόρεσαν χθες γάντια κατά την άφιξή τους και χαιρέτισαν τους παραβρισκόμενους. Πάντως, σύμφωνα με αξιωματούχο του παλατιού, το βασιλικό ζευγάρι, μπορεί να μην έχει κόψει τις χειραψίες, ωστόσο λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και την ασφάλειά του εν μέσω έξαρσης του κορωνοϊού.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE