«Αγριες Μέλισσες»: Ερωτικό τρίγωνο στο Διαφάνι -Τι θα γίνει όταν επιστρέψει η Παγώνα

Ενα ιδιότυπο ερωτικό τρίγωνο δημιουργείται στο Διαφάνι των Αγριων Μελισσών. Η Παγώνα έφυγε από το σπίτι της και άφησε τον σύζυγό της Τόλλια μόνο με τρία παιδιά. Και κάπου εκεί μπήκε στη μέση η Ουρανία η μόδιστρα να βοηθήσει την κατάσταση και στο μεταξύ, όπως φαίνεται αναπτύχθηκε μεταξύ τους ένα ειδύλλιο. Τι θα συμβεί, όμως, όταν επιστρέψει η Παγώνα; Τις απαντήσεις για την εξέλιξη των Αγριων Μελισσών έδωσε ο ίδιος ο Χρήστος Πλαϊνης μιλώντας στο περιοδικό «Myt]v και τη Σοφία Τσίρκα.

Μιλώντας για τον κοινοτάρχη των Αγριων Μελισσών και την Ουρανία, ο Χρήστος Πλαϊνης αποκαλύπτει: «Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι λόγω κάποιων γεγονότων έρχονται κοντά. Συνειδητοποιούν ότι νοιάζεται ο ένας τον άλλον και υπάρχει μια οικειότητα και τρυφερότητα, μια επικοινωνία. Δεν είναι μια σχέση σαρκικά ερωτική με ενθουσιασμό και ερωτισμό έντονο. Είναι μια σχέση ανάγκης, που οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να την αντιληφθούν πιο καλά, από τη φλόγα και τον έρωτα δύο νεότερων ανθρώπων. Είναι μια ουσιαστική σχέση, όχι εφήμερη».

Νέο ερωτικό τρίγωνο στις Αγριες Μέλισσες

Τι θα γίνει όμως όταν η Παγώνα επιστρέψει στο Διαφάνι των Αγριων Μελισσών: «Εκεί αρχίζουν να δημιουργούνται έντονες καταστάσεις και πολλά προβλήματα. Δημιουργείται ένα περίεργο τρίγωνο. Όλα αυτά που βλέπουμε, όμως, υπάρχουν στην πραγματικότητα. Στις κλειστές κοινωνίες, που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, τη μία μέρα τσακώνονται και την άλλη είναι καλά. Δεν ανακυκλώνεται ο κόσμος. Οπότε όλοι μπλέκονται μεταξύ τους γιατί είναι μια ελληνική πραγματικότητα και μιλάμε για ένα χωριό όπου βλέπεις τους ίδιους κάθε μέρα».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE