Ο Στάνλεϊ Τούτσι θα παρουσιάζει σειρά ντοκιμαντέρ για την Ιταλία

 Ο Στάνλεϊ Τούτσι έχει συμμετάσχει με ρόλους στη σειρά ταινιών «The Hunger Games» (Αγώνες Πείνας), στην κωμωδία «The Devil Wears Prada» (Ο Διάβολος Φοράει Prada) και σε τουλάχιστον ακόμη 100 κινηματογραφικά έργα.

 

Ωστόσο έχει περγαμηνές και στον τομέα της γαστρονομίας. Το 1996 έγραψε το σενάριο, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην ταινία Big Night για δύο αδέρφια που διαχειρίζονται ένα ιταλικό εστιατόριο. Ήταν συνιδιοκτήτης εστιατορίου και δημοσίευσε βιβλία μαγειρικής, συμπεριλαμβανομένων των The Tucci Cookbook και The Tucci Table.

 

Τώρα ο Αμερικανός ηθοποιός υποστηρικτικών ρόλων θα είναι πρωταγωνιστής σε σειρά ντοκιμαντέρ στη μικρή οθόνη του CNN με θέμα τη γαστρονομία.

 

Στη σειρά με τίτλο «Stanley Tucci: Searching for Italy», σύμφωνα με το Deadline, ο ηθοποιός θα ταξιδεύει σε διαφορετικές περιοχές της Ιταλίας και θα αναζητά την ιστορία συνταγών μαγειρικής, για παράδειγμα θα ερευνά πώς ο πλούτος και η φτώχεια επηρέασαν την κουζίνα στη Φλωρεντία, στην Τοσκάνη.

 

Θα επισκεφθεί επίσης τη Ρώμη, το Μιλάνο, τη Σικελία σε μία προσπάθεια να κατανοήσει τους ανθρώπους, την ιστορία και τον πολιτισμό τους. Ο Στάνλεϊ Τούτσι, η οικογένεια του οποίου είναι από την Καλαβρία, θα δοκιμάζει μακαρονάδες, θα πίνει κρασιά και θα ανακαλύπτει τι κάνει την Ιταλία και την κουζίνα της τόσο ακαταμάχητη.

 

«Είναι ένα πρότζεκτ πάθους και μια ερωτική επιστολή στον τόπο, από τον οποίο είναι η οικογένειά μου είναι» δήλωσε ο Στάνλεϊ Τούτσι. «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το CNN σε αυτό το πρότζεκτ ως θαυμαστής των ειδησεογραφικών προγραμμάτων και των πρωτότυπων σειρών του, οι οποίες είναι εξαιρετικά έξυπνες , δυνατές και καλές παραγωγές» ανέφερε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE