Η Καίτη Γαρμπή μιλά για τον τρόμο που έζησε το ξημέρωμα του Σαββάτου

"Αν ποτέ βρεθείτε σ αυτή τη θέση -να μη δώσει ποτέ ο Θεός τέτοιο κακό σε κανένα- να είστε ψύχραιμοι και να δώσετε με προθυμία ο,τι ζητήσουν".

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς προσπαθούν να επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής τους μετά την ένοπλη επίθεση που δέχτηκαν από άγνωστους τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η γνωστή τραγουδίστρια γύρναγε στο σπίτι της, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι της επιτέθηκαν και υπό την απειλή όπλων την οδήγησαν μέσα στο σπίτι της. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της κατάφεραν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να υπακούσουν τις εντολές τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Καίτη Γαρμπή με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να «λύσει» τη σιωπή της και να αναφερθεί σε όλα όσα έγιναν.

«Πέρασαν πέντε εικοσιτετράωρα από εκείνο το φριχτό ξημέρωμα της 25ης Γενάρη και σήμερα είμαι σε θέση να γράψω ένα μήνυμα. Νιώθω τη μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, φίλους, συγγενείς, συνάδελφους, γείτονες, φίλους φίλων, γνωστούς και αγνώστους για όλα τα μηνύματα που μας στείλατε. Όλα ξεχείλιζαν από καθαρή αγάπη, από συμπόνοια, από καλοσύνη, από συμπαράσταση, από πίστη.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE