Κώστας Βουτσάς: Θέλω να κάνω ένα παιδί για να με ξανανιώσει

Στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» μίλησε ο Κώστας Βουτσάς και αποκάλυψε πως δεν θα είχε πρόβλημα να κάνει ακόμα ένα παιδί.

Ο ηθοποιός μπορεί να είναι 83 ετών ωστόσο εξηγεί πως ένα παιδί θα τον κάνει να νιώσει πιο νέος.

Ο Κώστας Βουτσάς, που διατηρεί σχέση με την κατά πολύ μικρότερή του Αλίκη Κατσαβού και έχει γίνει τρεις φορές πατέρας από τους προηγούμενους γάμους είπε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτήν την κοπέλα», αναφερόμενος στην αγαπημένη του και συνέχισε: «Ένα παιδί θα με ξανανιώσει, θα με κάνει να νιώσω πιο νέος».

«Κάποιος να τον μαζέψει»
Η δήλωση αυτή, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Γιώργο Λιάγκα: «Ο άντρας θέλει να κάνει παιδί, το παιδί δεν ξέρω αν θέλει να το γεννήσει ένας άντρας 82 ετών. Όσο και να ζήσει και υπεραιωνόβιος να γίνει, να φτάσει 110 -και του το εύχομαι- κάποια στιγμή θα πεθάνει όπως όλοι μας. Δεν είναι εγωιστικό να λες ότι θα κάνεις παιδί 82 χρονών για να λες ότι θα σε ξανανιώσει; Να κάνεις ένα παιδί που νομοτελειακά θα μείνει ορφανό για να ευχαριστήσει εσένα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.
Και συνέχισε: «Η πιο εγωιστική δήλωση που έχω ακούσει στη ζωή μου. Είναι ανευθυνότητα να κάνει παιδί στα 82. Τον αγαπάω, τον λατρεύω αλλά κάποιος ας τον μαζέψει»!

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE