Ο Μπραντ Πιτ αποκάλυψε ότι ο κολλητός του Λεονάρντο Ντι Κάπριο τον αποκαλεί «εραστή»

Ο Μπράντ Πιτ είναι χρόνια φίλος με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και μάλιστα φαίνεται πως έχουν και δική τους γλώσσα επικοινωνίας. Και αυτό γιατί όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τον φωνάζει χαϊδευτικά... «εραστή».

Ο Μπράντ Πιτ λίγο πριν παραλάβει το βραβείο SAG μίλησε για τον αγαπημένο του φίλο. «Εραστή. Με αποκαλεί εραστή. Είναι λίγο παράξενο αλλά το έχω συνηθίσει» είπε αναφερόμενος στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που έλεγε κάτι τέτοιο... Και αυτό γιατί πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει αστειευόμενος ότι οι δυο τους είναι εραστές.

Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι πολύ καλοί φίλοι και δεν είναι η πρώτη φορά που «πειράζουν» ο ένας τον άλλον δημόσια. Πριν από λίγο καιρό όταν έδιναν συνέντευξη για την ταινία «Once in Hollywood», στην οποία συμπρωταγωνιστούν ο Μπράντ Πιτ του είχε κάνει πλάκα για την επίμαχη σκηνή στον Τιτανικό, όπου η Ρόουζ ήταν πάνω στη σχεδία και δεν έκανε λίγο πιο πέρα για να σωθεί ο ηθοποιός και να μην πεθάνει.

«Μπορούσες να χωρέσεις; Θα μπορούσες πιστεύεις να στριμωχτείς λίγο για να ανέβεις; Θα μπορούσες έτσι δεν είναι;» του είχε πει ο Πιτ και ο Ντι Κάπριο γελώντας αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας «Κανένα σχόλιο».

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE