Νέο μήνυμα της Ασημίνας του GNTM 2 για Ζαρίφη, Μουτσινά, Σταματόπουλο

Μέγα θέμα συζήτησης αποτέλεσε το γεγονός ότι η Ασημίνα Χαρίτου δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και η παίκτρια χρησιμοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ώστε να δώσει την εξήγηση της για το τι συμβαίνει.

Αυτή τη φορά, η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model 2 μέσω Instastories θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους παρουσιαστές της εκπομπής «Μεσημέρι #Yes», Κατερίνα Ζαρίφη και Παύλο Σταματόπουλο αλλά και στον Νίκο Μουτσινά.

«Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Θαυμάζω Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι για μένα πρότυπο γυναίκας γιατί κάποτε έκανε ένα πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά και μπορεί να απέτυχε σε νούμερα αλλά την έκανε απλά πιο δυνατή. Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή της εκάστοτε εκπομπής, όμως εκείνη συνέχισε να κυνηγά τα όνειρά της. Γιατί αυτό είναι η δύναμη της γυναίκας. Βρίσκεται όχι στο να προσαρμόζεσαι πάνω στο τι θεωρείται επιτυχία, αλλά να παραμένεις σταθερή στις θέσεις και τον χαρακτήρα της και στην Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται, γιατί το χιούμορ της έμεινε αφιλτράριστο.

Παύλε Σταματόπουλε περιμένω και επίσημη πρόσκληση, να ξέρεις είσαι από τους πιο ευγενικούς άντρες στην τηλεόραση», καταλήγει η Ασημίνα Χαρίτου.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE