Η Μέγκι Ντρίο «έσταξε» φαρμάκι για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μέγκι Ντρίο. Η πρώην παίκτρια του GNTM που προκάλεσε αίσθηση με την εκρηκτική της παρουσία στον περσινό κύκλο του ριάλιτι μόδας, συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, αφού δεν φαίνεται να μασάει τα λόγια της. Και να λέει όσα σκέφτεται ή πιστεύει. Έτσι, όταν η κουβέντα πήγε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε δίστασε να «στάξει» φαρμάκι για την κριτή του GNTM.

«Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ τη γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει! Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο στις «Μύγες».

Στη συνέχεια, όταν κάθισε απέναντι στον Αρναούτογλου συνέχισε τα «γλυκόλογα» για την Παπαγεωργίου.

«Η κυρία Καγιά έχει λόγο να είναι αυστηρή, λόγω της καριέρας που έχει. Η Ηλιάνα είναι ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και θεωρώ ότι στην επιτροπή την έχουν βάλει γι’ αυτό το λόγο. Για να ταυτιζόμαστε εμείς τα κορίτσια που είμαστε πιο νέα πρόσωπα, που προσπαθούμε να μπούμε στη βιομηχανία της μόδας, και πρέπει να στηρίζει τα κορίτσια, όχι να είναι τόσο αυστηρή. Φέτος είναι πολύ αυστηρή και κακιά και δεν ξέρω γιατί. Εκτός και αν της έχουν βάλει αυτό το ρόλο από την παραγωγή», είπε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE