Άγριες Μέλισσες: Πόσο κοστίζει κάθε επεισόδιο της σειράς

 Με το βλέμμα στραμμένο στη κορυφή, οι υπεύθυνοι του Ant1, έριξαν στη «μάχη» της τηλεθέασης ένα από τα δυνατά τους προγράμματα και το κοινό του έδειξε την ξεκάθαρη προτίμηση του.

Οι «Άγριες Μέλισσες» από την προβολή του πρώτου επεισοδίου, «κέντρισαν» το ενδιαφέρον κοινού και κριτικών και «τσίμπησαν» τον ανταγωνισμό.

Οι τηλεθεάσεις οι οποίες σημειώνει η σειρά εποχής του Ant1, δείχνουν ξεκάθαρα πως οι κάτοικοι του χωριού «Διαφάνι» ήρθαν για να μείνουν.

Ο Ant1 προκειμένου να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης και να κατακτήσει τη πρώτη θέση του πίνακα δεν δίστασε να δαπανήσει για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ποσό – μαμούθ.

Συγκεκριμένα, οι «Άγριες Μέλισσες» κόστισαν στον σταθμό του Αμαρουσίου 6 εκατομμύρια ευρώ!

Πώς μεταφράζεται όμως αυτό το ποσό ανά επεισόδιο και πόσα συνολικά επεισόδια «Άγριες Μέλισσες» θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές; Ας τα πάρουμε ένα-ένα.

Οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν προγραμματίσει πως οι «Άγριες Μέλισσες» θα ολοκληρωθούν στα 150 επεισόδια, άρα θα συνεχίσουν να… «τσιμπάνε» το τηλεοπτικό κοινό για αρκετό καιρό ακόμα. Όσον αφορά στο κόστος ανά επεισόδιο της σειράς; Αυτό αγγίζει τα 40.000 ευρώ…

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:26 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:57 ΑΠΟΨΕΙΣ