Λάκης Γαβαλάς: «Γι’ αυτό δεν πήγα στο GNTM»

Την αποκάλυψη πως αρνήθηκε πρόταση του GNTM έκανε ο Λάκης Γαβαλάς σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο γνωστός επιχειρηματίας, μιλώντας στην εκπομπή «Dot», είπε πως είχε ζητήσει να έχει μία δική του εκπομπή, κάτι που το Star, του είχε αρνηθεί. Μάλιστα πρόσφατα καταφέρθηκε κατά της Βίκυς Καγιά, αλλά και της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την συμπεριφορά τους απέναντι στις διαγωνιζόμενες.

«Είχα πρόταση για το GNTM. Εγώ ήμουν τότε στο Star. Με είχαν προσλάβει για να κάνω μια φορά την εβδομάδα στη Φωλιά των Κου Κου κάποια σχόλια, με την προϋπόθεση να μείνω στο κανάλι και να κάνουμε κάποια πράγματα. Εγώ εξήγησα ότι θα ήθελα να κάνω μια δική μου εκπομπή, δεν είχε τέτοιο πρότζεκτ το κανάλι, λέγοντάς μου “θες να μαγειρέψεις; Θες να πας στο GNTM; Αλλά για εκπομπή δική σου, δεν το βλέπουμε. Δεν γίνεται, τρελός είσαι, θα μας κάνεις άνω κάτω, άστο», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Μου είπαν ότι “φυσικά θα είσαι στο GNTM”. Επειδή ήξερα τι θα επακολουθήσω κι ευτυχώς είδα κι ένα επεισόδιο προχθές γιατί ακούω διάφορα και θέλω να ξέρω. Το ελληνικό Next Top Model δεν θα μπορέσει ποτέ να έχει τον αντίκτυπο στο κάθε άτομο που θα βγει από εκεί, όπως στο εξωτερικό. Εγώ δεν μπορώ να πιέσω έναν άνθρωπο να κλαίει, να κάνει, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Μια κοπέλα που είναι μοντέλο δεν θα πήγαινε στο GNTM ούτε στο My Style Rocks»

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE