Ζέτα Δούκα: Ελεύθερη πτώση ,μαζί με τον σύζυγό της

Με έναν πρωτότυπο και τολμηρό τρόπο, γιόρτασαν την επέτειο των έξι χρόνων σχέσης τους η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς. Η γνωστή ηθοποιός με τον σύντροφό της, αποφάσισαν να γιορτάσουν την επέτειό τους όχι με ένα ρομαντικό δείπνο ή ένα ταξίδι, αλλά με μία… ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια! Η Δούκα ανέβασε στα σόσιαλ την εμπειρία αυτή μάλιστα, λέγοντας πως ήταν ένα όνειρο που είχε από μικρή.

«Χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος, μαζί με τον Μιχάλη για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Ο,τι και να πω, είναι λίγο… Αυτή η αίσθηση ελευθερίας όταν είσαι στον αέρα και πέφτεις με 240Κ στο κενό για 35”, δεν περιγράφεται! Από μικρό παιδί ήθελα να πετάξω, χθες το έζησα! Ευχαριστώ που έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα και μας προσέφεραν την καλύτερη επέτειο που μπορούσαμε να φανταστούμε!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο στο οποίο απαθανάτισε τις στιγμές, η ηθοποιός διασκέδασε με την ψυχή της την εμπειρία αυτή, έχοντας μαζί της τον σύντροφό της.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:26 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:57 ΑΠΟΨΕΙΣ