Παντρεύεται η Χριστίνα Αλεξανιάν

Η Χριστίνα Αλεξανιάν απασχολεί και πάλι την μικρή οθόνη μέσα από την συμμετοχή της στο «Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά». Καλεσμένη της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε γι α τον επικείμενο γάμο της, που θα γίνει μέχρι τέλος του χρόνου και εξηγεί: «Περίμενα τον πρίγκιπα που θα με κατανοεί πολύ ουσιαστικά» θέλοντας έτσι να απαντήσει στο γιατί δεν είχε παντρευτεί νωρίτερα.

«Δεν είχα νιώσει τόσο έντονα συναισθήματα, ούτε το να ακουμπήσω το συναίσθημά μου τόσο αβίαστα πάνω σε έναν άντρα» συνεχίζει η Χριστίνα Αλεξανιάν και συνεχίζει: «Εδώ το ένιωσα, είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος που με καταλαβαίνει και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, δηλαδή που δεν χρειάζεται να εξηγώ που κοιτιέσαι και η ζωή προχωράει καλύτερα από το να είσαι μόνη σου».

Το κίνητρο της Χριστίνας Αλεξανιάν για να πει το «ΝΑΙ»

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα, γιατί έχω ζήσει και μεγάλες περιόδους που ήμουν μόνη, και θεωρούσα πάντα - αυτό ήταν το τσιτάτο μου - ότι για να το κάνεις πρέπει να είσαι καλύτερα, τουλάχιστον εκείνη την κομβική στιγμή από το να είσαι μόνος» σημειώνει πολύ εμφατικά η Χριστίνα Αλεξανιάν στη συζήτησή της με την Τατιάνα Στεφανίδου. «Δεν το είχα νιώσει ποτέ μέχρι τώρα αυθόρμητα» προσθέτει χαρακτηριστικά.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:27 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:59 ΑΠΟΨΕΙΣ