Ζούλιας:Την Καγιά και την Παπαγεωργίου τις έχουν απορρίψει από πολλές δουλειές στο παρελθόν

«Είμαι κατά των πλαστικών, η Κουλιανού έκανε καριέρα χωρίς πλαστικές» είπε ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας σχολιάζοντας το GNTM. Ο Βασίλης Ζούλιας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε το GNTM, τη μόδα, αλλά και τον εθισμό του στις ουσίες.  «Είναι καλό να βλέπουμε διαφορετικά μεγέθη στο GNTM»

«Η μόδα στην Ελλάδα ήρθε τα τελευταία χρόνια. Βοήθησαν και οι εκπομπές μόδας. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Η Κουλιανού έκανε καριέρα χωρίς να κάνει πλαστική. Σε έναν κόσμο γεμάτο από Kardashians είναι καλό να είσαι μια Grace Kelly. Είναι καλό να βλέπουμε διαφορετικά μεγέθη στο GNTM. Δεν μου αρέσει, όμως, που φοράνε τόσο αποκαλυπτικά μαγιό. Τη Βίκυ και την Ηλιάνα τις έχουν απορρίψει από πολλές δουλειές στο παρελθόν» τόνισε ο Έλληνας σχεδιαστής. 

Ζούλιας: Είμαι 27 χρόνια καθαρός χωρίς ουσίες

Αναφερόμενος για την εξάρτησή του από ουσίες και αλκοόλ μία πτυχή της ζωής του για την οποία έχει ξαναμιλήσει στο παρελθόν, ο Βασίλης Ζούλιας είπε «Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι 27 χρόνια καθαρός χωρίς ουσίες. 

Μου είχαν δώσει πολλές συμβουλές τότε, αλλά δεν καταλάβαινα. Η χρήση είναι γενικά μια κόλαση. Εμένα μου πήρε 10 χρόνια να καθαρίσω και να αναζητήσω βοήθεια. Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν μόνοι τους. Αυτό ήταν και το δικό μου λάθος. Ενώ δεν είναι έτσι. Απευθύνθηκα σε μια ομάδα, την οποία παρακολουθώ μέχρι και σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό» κατέληξε ο Βασίλης Ζούλιας.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:39 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:69 ΑΠΟΨΕΙΣ