Τότσικας: Βαρέθηκα να με ρωτούν για τη διαφορά ηλικίας με τη Ρούλα

Μια υπέροχη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο Αποστόλης Τότσικας πλησίαζε τα 25 και δεν ήταν ακόμα ευρέως γνωστός, ενώ η Ρούλα Ρέβη, ήταν ήδη μια πετυχημένη φωτογράφος με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό της. Μαζί έζησαν 8 χρόνια σχέσης και πλέον είναι παντρεμένοι και ευτυχισμένοι.Ωστόσο, αυτό που κατά καιρούς σχολιάζεται είναι η διαφορά ηλικίας που έχει το ζευγάρι, μιας και η Ρούλα Ρέβη είναι κατά εννέα χρόνια μεγαλύτερη.Πρόσφατα, ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έθεσε το θέμα της διαφοράς ηλικίας για να πάρει μια αποστομωτική απάντηση από τον ηθοποιό.

Ο διάλογος που είχαν οι δυο τους ήταν ο εξής:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πολλοί λέγανε για τη σχέση σου με τη Ρούλα ότι αυτή η διαφορά ηλικίας δεν θα βοηθούσε ώστε να δέσει αυτή η σχέση.

Αποστόλης Τότσικας: Κουράστηκα ήδη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ήταν μια ανασφάλεια δική της, όμως, επειδή το άκουγε από τους άλλους.

Αποστόλης Τότσικας: Δεν το άκουσε ποτέ, ούτε εγώ το άκουσα ποτέ. Μόνο μια φορά ειπώθηκε σε μια εκπομπή και το θεώρησα πολύ λάθος και ρατσιστικό. Και δεν έφυγα από αυτή την εκπομπή με τις καλύτερες διαθέσεις. Αλλά ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμένα δεν με ενδιαφέρει, είμαι με τον άνθρωπό μου αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE