Πρωτιά για "άγριες μέλισσες" και "...Μουρμούρα"

Υψηλή τηλεθέαση για άλλη μια μέρα για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας.

Στις 21.00 η κωμωδία «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» κράτησε την πρωτιά στον ALPHA, με ποσοστό τηλεθέασης 20,5% απέναντι στο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Αν Ήμουν Πλούσιος που περιορίστηκε στο 13,6%. Στον ΣΚΑΙ, το διπλό επεισόδιο της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» κατέγραψε ποσοστό 12,5% στα νεανικά κοινά.

Το βράδυ της Πέμπτης στο OPEN, προβλήθηκε η δεύτερη ημέρα των Chair Challenge του X-Factor. Το talent show συγκέντρωσε ποσοστό 14%, ενώ ανά τέταρτα άγγιξε ακόμη και το 18,6%. Για την ακρίβεια το show του OPEN βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης μεταξύ 22.00 και 23.00 περίπου και πριν ξεκινήσει η σεριά εποχής του ΑΝΤ1.

Τηλεθέαση που έπιασε 30άρι για τις «Άγριες Μέλισσες»

 

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», χωρίς το όπλο του STAR που ακούει στο όνομα GNTM, δεν δυσκολεύεται να βρεθεί στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης, η σειρά έσπασε το... φράγμα του 30% (30,6%) στα νεανικά κοινά; Το σίριαλ βρέθηκε σε τέταρτο προβολής του σε ποσοστό τηλεθέασης 34,8%.

Αξίζει να σημειώσουμε πως την Πέμπτη έκανε πρεμιέρα και η νέα κωμωδία του ALPHA, «Κρατάς Μυστικό;» στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ηλίας Μελέτης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η σειρά σημείωσε τηλεθέαση 15,6%, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πρωινές εκτιμήσεις της Nielsen

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE