Αποκλειστικά πλάνα από το 1ο επεισόδιο της σειράς "Το Κόκκινο Ποτάμι" (Video)

«Το Κόκκινο Ποτάμι» είναι έτοιμο πλέον για να "τρέξει" μέσα από την συχνότητα του Open και να ανασύρει μνήμες, συναισθήματα αλλά και να κάνει γνωστό σε όλους τους τηλεθεατές το τραγικό γεγονός της Ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού, τη Γενοκτονία. Ένα γεγονός που έβαλε μία άνω τελεία στην πορεία του χρόνου.Πρόκειται για τηλεοπτική παραγωγή η οποία όμως έχει κινηματογραφικές προδιαγραφές και φέρει την υπογραφή-εγγύηση του Μανούσου Μανουσάκη.

 Το e-Pontos βρέθηκε στην Avant Premiere του πρώτου επεισοδίου και σας παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από το πρώτο επεισόδιο. Οπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του : «Βρεθήκαμε χθες στην, πριν τη προβολή του πρώτου επεισοδίου (Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 9:00 μ.μ.) στους τηλεοπτικούς δέκτες, στην "avant premiere" σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εκεί όπου οι συντελεστές της σειράς, οι υπεύθυνοι του σταθμού, εκπρόσωποι του Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς παρακολούθησαν το συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο. Με τη Φαίη Μαυραγάνη στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή της εκδήλωσης να δίνει το βήμα στους κύριους πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας, τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του καναλιού Ιβάν Σαββίδη, τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη και τον συγγραφέα Χάρη Τσιρκινίδη, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο σημαντικό εγχείρημα του «Κόκκινου Ποταμιού» και στάθηκαν στην σημασία που έχει η ιστορία και τόνισαν πως δεν πρέπει να ξεχνάμε το παρελθόν και τα όσα συνέβησαν τότε». Η ιστορία του «Κόκκινου Ποταμιού» είναι βασισμένη σε μια ιστορία αγάπης, που διαδραματίζεται σε μια σκληρή και δύσκολη εποχή που χάραξε τη μνήμη, τις καρδιές και άλλαξε τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, το πολυπληθές καστ της σειράς, ταξίδεψε σε 10 πόλεις στην Ελλάδα ενώ βρέθηκε και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στη Μόσχα, στην Αγία Πετρούπολη αλλά και το Παρίσι. Οι αριθμοί της σειράς προκαλούν εντύπωση και αποδεικνύουν πως πρόκειται για προσεγμένη παραγωγή υψηλών προδιαγραφών. 171 ηθοποιοί, 1.140 κομπάρσοι και 629 κουστούμια εποχής θα κάνουν την εμφάνιση τους στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE