Ουγγαρέζος για Γ. Λιανό: «Τον φάγανε εκ των έσω τον κακομοίρη»

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η ιστορία με το «The Voice», με τις φήμες και τα σενάρια για τη σύνθεση του μουσικού talent shows να διαδέχονται το ένα το άλλο. Μετά την αποχώρηση των Γιώργο Καπουτζίδη και Κωστή Μαραβέγια έχουν «ορφανέψει» οι θέσεις του κεντρικού παρουσιαστή και η τέταρτη του κριτή.Και τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, που όμως, διαψεύδονται αμέσως. Στην παρουσίαση τις προηγούμενες ημέρες ακουγόταν πως θα βλέπαμε τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί. Ωστόσο, δεν θα δούμε τον ταλαντούχο παρουσιαστή στη θέση του Καπουτζίδη.

Την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσαν και μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΣΚΑΪ, όμως, στο «Πρωινό» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο που δεν θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής.

«Τον φάγανε εκ των έσω, εσωτερικά δηλαδή, τον ροκάνισαν από μέσα τον κακομοίρη», είπε για τον Γιώργο Λιανό, ενώ αποκάλυψε ότι σταθερή στα backstage θα είναι η Λάουρα Νάργες, που χαίρει της εκτίμησης του Ατζούν.

Επίσης, ανέφερε πως σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η Τάμτα παίζει για τη θέση της παρουσιάστριας, ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα της Ελεονώρας Ζουγανέλη για τη θέση του Μαραβέγια στην επιτροπή, μετά την άρνηση του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος θα παραμείνει στο Your Face Sounds Familiar.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE