Άγγελος Μπράτης: Μιλάει πρώτη φορά για τα προσωπικά του! «Είμαι ερωτικός μετανάστης…»

Τι λέει ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του GNTM…

Στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση έδωσε συνέντευξη ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος εξομολογήθηκε πως είναι… ερωτικός μετανάστης και αποκάλυψε τι κάνει στην καθημερινότητά του και τον ελεύθερο χρόνο του.

Αυτή την περίοδο ο Άγγελος Μπράτης δουλεύει πολύ. Άλλωστε το GNTM έγινε η καλύτερη αφορμή για να στήσει ξανά το στρατηγείο του στην Αθήνα: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζω στην αγγλική εξοχή. Είμαι ερωτικός μετανάστης. Όμως μέσω του GNTM ξανασυνδέθηκα με την Αθήνα. Εδώ είναι η πόλη μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου. Αποφάσισα λοιπόν να στήσω πάλι μια βάση εδώ, ένα hub που θα δημιουργεί και ως σχεδιαστικό στούντιο και ως showroom».

Πώς λειτουργεί στη ζωή του; Τι του αρέσει να κάνει; Ποια είναι τα “μικρά” και τα “καθημερινά” που απολαμβάνει; «Διαβάζω, όχι βέβαια όσο παλιότερα, πηγαίνω σε εκθέσεις τέχνης, ταξιδεύω πολύ, μου αρέσει να πηγαίνω σε καινούργια, αλλά και σε γνώριμα μέρη για να συναντώ τους φίλους μου και να βλέπω πώς εξελίσσονται οι πόλεις που αγαπώ. Μου αρέσει να βγαίνω με τους φίλους μου, να μαγειρεύω, να τρώω και να χορεύω πάντα και παντού. Ανθρώπινα πράγματα», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE