Καρέ τέλος για τη... Σαρλίζ Θερόν

Είναι μια καταξιωμένη και διάσημη ηθοποιός που δεν διστάζει να «τσαλακωθεί» για κάθε της ρόλο. Ο λόγος για την Σαρλίζ Θερόν που το νέο της κούρεμα σίγουρα θα γίνει trend. Η διάσημη ηθοποιός, πριν από λίγες ημέρες ανάρτησε μια σπάνια φωτογραφία του γιου της από τις διακοπές τους, ντυμένος με φόρεμα και κοτσιδάκια στα μαλλιά, αυτή την περίοδο κάνει τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Fast & Furious 9».

Η Σαρλίζ Θερόν τολμά και κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της. Έτσι, την μία στιγμή μπορεί να την δούμε με ξανθά μαλλιά και την άλλη με ένα κοντό καρέ με αφέλειες, όπως έκανε πρόσφατα θυμίζοντας την Λίντα Ευαγγελίστα στη δεκαετία του ‘90. Βέβαια, η ηθοποιός είναι τόσο όμορφη που όποια αλλαγή κι αν κάνει, της πάει πάρα πολύ.

Με «καπελάκι» η Σαρλίζ Θερόν
Και φαίνεται πως είτε το βαρέθηκε το τελευταίο της λουκ είτε υιοθέτησε ένα άλλο στυλ για χάρη της νέας της ταινίας που γυρίζεται αυτή την περίοδο. Η Σαρλίζ Θερόν έχει πλέον ένα πολύ κοντό καρέ, το γνωστό bowl cuts ή αλλιώς «καπελάκι». Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για τα πραγματικά της μαλλιά ή αν είναι περούκα, αλλά σίγουρα η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός είναι εντυπωσιακή και το νέο της λουκ αναμένεται να υιοθετηθεί από πολλές θαυμάστριές της.


Φωτογραφίες: AP, Instagram

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE