Πόσων χρόνων είναι η Ελληνίδα παρουσιάστρια που έχει αυτό το κορμί;

 «Έχω κλείσει τα 40», δήλωσε πρόσφατα και μοιάζει να διασκεδάζει με την εμμονή όλων να μάθουν ακριβώς την ηλικία της. Το κορμί της, πάντως, δεν την προδίδει.

Το κορμί της κάθε καλοκαίρι γίνεται αντικείμενο θαυμασμού και τα celebrity περιοδικά, της αφιερώνουν τις σελίδες τους, γράφοντας για τη διατροφή και την εκγύμναση της. Βέβαια, όλα αυτά σε συνάρτηση με την ηλικία της.
Αλλά, ποιος είναι αυτός που ξέρει ακριβώς την ηλικία της Βίκυς Χατζηβασιλείου;

Η παρουσιάστρια, που σε κάθε συνέντευξη και εμφάνισή της όλοι τη ρωτούν για την ηλικία της, μοιάζει να διασκεδάζει αυτό το παιχνίδι, αφού πάντα απαντάει με γρίφους ή προτείνοντάς τους να δουν την μητέρα της και το πόσο καλοδιατηρημένη είναι. Την τελευταία φορά δήλωσε ότι έχει κλείσει τα 40!

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Σάνη της Χαλκιδικής, όπου έχει εξοχική κατοικία και ξεκουράζεται μαζί με τον σύζυγο της Γιάννη Ακκά (Μέτοχος  και  Δ/νων  Σύμβουλος  της  εταιρίας  Ελληνική Υφαντουργία Α.Ε.),  Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU εντόπισε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να κάνει βουτιές φορώντας ένα animal print μικροσκοπικό μαγιό, καταφέρνοντας να την κοιτούν όλοι στην παραλία!
upl55b8afc6a0730.jpg

upl55b8b06a3c89f.jpg

upl55b8afe23e4a4.jpg

upl55b8afd3c7d59.jpg

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE