Ζέτα Μακρυπούλια:Είναι επίσημο!Αυτός είναι ο νέος της ρόλος στον ΑΝΤ1

Μια πρόγευση για όλα όσα θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μας έδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ενώ κατά την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε έγινε η αποκάλυψη για τον διπλό ρόλο της Ζέτας Μακρυπούλια στον σταθμό!

Ο Τζώρτζης Ποφάντης, ο οποίος είναι ο Γενικός Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ανέφερε ότι το καινούργιο πρόγραμμα του σταθμού θα είναι πλούσιο και γεμάτο, καθώς θα εκπέμπει από τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ.

«Θα είναι πιο δυνατή η παρουσία του ΑΝΤ1 στα ελληνικά σπίτια» τόνισε χαρακτηριστικά εκείνος κατά την ομιλία του.Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δεν παρέλειψε να γνωστοποιήσει ότι η Ζέτα Μακρυπούλια όχι μόνο συνεχίζει με το «Ρουκ Ζουκ», αλλά αποκάλυψε και τον καινούργιο ρόλο της παρουσιάστριας και το νέο projects του οποίου αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης!

«Μας έδωσε πολύ ωραίες στιγμές η Ζέτα κι έτσι μπαίνουμε στην 3η χρονιά» είπε μεταξύ άλλων ο Τζώρτζης Ποφάντης.

Ποιο καινούργιο concept λοιπόν πρόκειται να παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια?Η αποκάλυψη στη παρακάτω φωτογραφία…

Το «The Final Four» λοιπόν ξεκινά στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα να είναι η παρουσιάστρια, ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ανακοινωθούν στο τέλος του τρέχοντος μήνα, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE