Σεξουαλική παρενόχληση δέχθηκε η Σάρα Τζ. Πάρκερ στο Sex & the City

Όσα χρόνια κι αν περάσουν από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς “Sex & the City”, θα μαθαίνουμε πολλά που δεν ξέραμε και δεν πιστεύαμε ότι έχουν συμβεί. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε πρόσφατα μια αποκάλυψη που ξάφνιασε. Η 54χρονη σταρ της σειράς, παραδέχθηκε στο ραδιόφωνο του NPR πως βίωσε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης κατά την διάρκεια των γυρισμάτων από κάποιον συμπρωταγωνιστή της.

Η ηθοποιός είπε: «Πιστεύω πως όσο προοδευτική ή μοντέρνα και αν θεωρούσα πως είμαι και άσχετα με τον ρόλο μου στο πλατό, δεν ένιωθα πως είχα όση δύναμη είχε αυτός ο άντρας, ο οποίος συμπεριφερόταν ανάρμοστα. Είχα κάθε δικαίωμα να πω πως αυτό ήταν εντελώς ανάρμοστο, θα μπορούσα να είχα νιώσει ασφαλής στο να πάω σε κάποιον ανώτερο» και πρόσθεσε: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε και μου φαίνεται τρομερό που πλέον μπορώ να το λέω φωναχτά, γιατί και παλιότερα μου είχε συμβεί, αλλά ένιωθα δυνατή. Θέλω να πω, είχα κάθε δικαίωμα να πω, ”Αυτό είναι ανάρμοστο”, θα μπορούσα να αισθανόμουν ασφαλής στο να πάω σε έναν ανώτερο και να αναφέρω την κατάσταση. Και, ναι υπήρξε μια τέτοια φάση, στην οποία αναγκάστηκα να πάω στον ατζέντη μου και να του πω ότι είχα φτάσει στα όρια μου. Και μέσα σε λίγες ώρες όλα άλλαξαν. Ο ατζέντης μου του είχε πει τότε: Εάν αυτό συνεχιστεί, της έχω βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή και τέλος τα γυρίσματα».

Στο τέλος η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo το οποίο έδωσε αφορμή να δουν όλοι τέτοιου είδους περιστατικά με άλλο μάτι: «Δεν ήταν παρά πριν από έξι με οκτώ μήνες που άρχισα να αναγνωρίζω αμέτρητες εμπειρίες μου με άντρες, οι οποίοι είχαν συμπεριφερθεί ανάρμοστα. Και όλους τους τρόπους που κατάφερα να επιστρέψω στην δουλειά ή να παραμείνω στα γυρίσματα, απλώς παραμερίζοντας ό,τι έγινε, βρίσκοντας λίγο χώρο γι’ αυτό και προχωρώντας», κατέληξε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:40 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:69 ΑΠΟΨΕΙΣ