Δεν υπάρχει! Κί όμως είναι Ελληνίδα μάνα στα 59 της χρόνια! (Photos)

Έχει αψεγάδιαστο κορμί στα 59 της! Έχει τέλειες αναλογίες και αποδεικνύει περίτρανα πως μία γυναίκα ακόμα και σε μεγάλη ηλικία μπορεί να έχει το… κορμί!Δεν υπάρχει! Κί όμως είναι Ελληνίδα μάνα στα 59 της χρόνια! (Photos)

Έχει αψεγάδιαστο κορμί στα 59 της! Έχει τέλειες αναλογίες και αποδεικνύει περίτρανα πως μία γυναίκα ακόμα και σε μεγάλη ηλικία μπορεί να έχει το… κορμί!Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου να είναι 59 ετών, ωστόσο παραμένει κορμάρα και μπράβο της. Ποζάρει με μπικίνι στον φωτογραφικό φακό και μας έπεσαν τα σαγόνια όταν είδαμε την φωτογραφία χωρίς ρετούς και φίλτρα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!H εν λόγω ηθοποιός έμεινε συνειδητά μακριά από τη δουλειά της για κάποιο χρονικό διάστημα είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ναι, απόλυτα συνειδητά. Προσπάθησα δηλαδή να είμαι μέσα στη δουλειά μου τις περιόδους που ένιωθα ότι υπήρχε ένας πολύ ενδιαφέρον ρόλος και μια πολύ ωραία συνεργασία. Είχα την κόρη μου, τη Χριστίνα, 6 μηνών και δούλεψα για δύο χρόνια με τον Λευτέρη Βογιατζη. Ήταν δύσκολη περίοδος, η δουλειά ήταν πολλές ώρες, απαιτητική κι εγώ είχα μωράκι, αλλά αυτό δεν το έκανα συνέχεια. Έμενα εκτός δουλειάς, γιατί δεν ήθελα να χάσω ούτε μια στιγμή από το με­γάλωμα της Χριστίνας, ήθελα να είμαι εκεί, παρούσα. Το ότι ήμουν εκεί είχε ένα κόστος στο επίπεδο της καριέρας, αφού έκανα διαλείμματα και απείχα, αλλά ήταν προσωπική μου ανάγκη. Είχε έρθει το μεγάλο δώρο στη ζωή μου, η Χριστίνα, και από την πλευρά της ηθοποιού, καθώς μεγάλωνα, γιατί έγινα μητέρα μεγάλη, δεν έγινα πιτσιρίκα, ένιωθα ότι χρειάζομαι μεγάλα διαλείμματα για να ανασυγκροτούμαι, να γεμίζω τις μπαταρίες μου.»!

Όσο για το ποια διαθέτει αυτή την απίστευτη κορμάρα στα 59 της; Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν !

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:40 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:69 ΑΠΟΨΕΙΣ