Εβελίνα Παπούλια: Ο διάσημος ρόλος που αρνήθηκε και η αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή

Εβελίνα Παπούλια: Μπορεί η Εβελίνα Παπούλια να έπαιξε τον ρόλο της «Μαρίνας Κουντουράτου» στη σειρά «Δύο Ξένοι» και έμεινε αξέχαστη, ωστόσο, απέρριψε έναν ακόμη ρόλο που έχει αγαπήσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Η Εβελίνα Παπούλια, που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Τατουάζ που έριξε αυλαία πριν τρεις ημέρες, βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε ποιον ρόλο απέρριψε. Όπως είπε, ήταν να παίξει τον ρόλο της Δήμητρας Παπαδοπούλου στη σειρά «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς». Το αρχικό σχέδιο ήταν να πρωταγωνιστήσει η ίδια με τον Κώστα Κόκλα, αλλά δεν της άρεσε το σενάριο.

«Έγινε στο “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”. Θα ήμουν εγώ αντί για την Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά χωρίς τον Θοδωρή Αθερίδη. Μας είχαν πει ότι μπορεί να είμαστε εγώ και ο Κόκλας. Όταν διάβασα τα σενάρια, δεν μου άρεσαν καθόλου. Ευτυχώς που το πήρε η Δήμητρα και ο Θοδωρής και έφτιαξαν αυτό το υπέροχο πράγμα. Το σενάριο έπασχε, δεν υπήρχε σενάριο. Η Δήμητρα το έφτιαξε και το έκανε καταπληκτικό», ανέφερε η Εβελίνα Παπούλια.

Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή στους “Δύο Ξένους” 

Η Εβελίνα Παπούλια ρωτήθηκε για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στους Δύο Ξένους και συγκεκριμένα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Εκείνη την περίοδο η ίδια ήταν έγκυος και παράλληλα η Δέσποινα Βανδή έκανε την εμφάνισή της για λίγα επεισόδια. «Μόλις είχα γεννήσει όταν μπήκε η Δέσποινα Βανδή στη σειρά. Ήταν μια ιστορία που έπρεπε κάπως να ανοίξει γιατί εγώ είχα γεννήσει και έπρεπε να θηλάσω. Κάποια στιγμή με έκοψαν κιόλας για τον θηλασμό, στις πολύ λίγες ημέρες. Ο Νίκος είχε πάει στην παραγωγή και είπε “κάποια στιγμή πρέπει να παίξω και με την Εβελίνα”. Δεν γινόταν, ήταν αρκετά μεγάλη η απουσία. Με έφεραν άρον άρον στα γυρίσματα» είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE