Οι σκηνές βίας που σοκάρουν στο νέο βίντεο κλιπ της Μαντόνα(VIDEO)

Μετά την εμφάνισή της στην Eurovision 2019, η Μαντόνα γίνεται και πάλι θέμα συζήτησης στα social media και όχι μόνο. Αυτή τη φορά, η «βασίλισσα της Ποπ» με το νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «God Control» θέλει να στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα κατά της οπλοκατοχής και υπέρ της αυστηροποίησης των ελέγχων για την αγορά όπλων στις ΗΠΑ.

Το νέο κλιπ είναι γεμάτο με σκληρές σκηνές βίας, ξυπνώντας στο κοινό οδυνηρές μνήμες από την επίθεση στο κλαμπ Pulse του Ορλάντο, τον Ιούνιο του 2016, που άφησε 49 ανθρώπους νεκρούς και 53 τραυματίες.

  • Η Μαντόνα θέλει μέσα από τους στίχους, αλλά και τις εικόνες στο κλιπ να υπενθυμίσει στον κόσμο πως τα θύματα της σχεδόν ανεξέλεγκτης οπλοκατοχής στην Αμερική, ανέρχονται κάθε χρόνο σε πολλές χιλιάδες.

«Κάθε χρόνο, πάνω από 36.000 Αμερικανοί πέφτουν θύματα ένοπλης βίας και περίπου 100.000 ακόμη τραυματίζονται. Κανείς δεν είναι ασφαλής. Περιορισμός στην οπλοκατοχή. Τώρα» σημειώνει η τραγουδίστρια στο τέλος του βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Γιόνας Άκερλουντ.

  • Στο κλιπ παρακολουθούμε έναν άνδρα να μπαίνει σε μια ντίσκο και να ανοίγει πυρ αδιακρίτως, σκοτώνοντας τον κόσμο που διασκεδάζει, μαζί και τη Μαντόνα. Μάλιστα, η τραγουδίστρια έχει διπλή παρουσία σε αυτό καθώς φορώντας περούκα, τη βλέπουμε να κάθεται μπροστά από μία γραφομηχανή και να γράφει τους στίχους του τραγουδιού με δάκρυα στα μάτια.

«Όταν μιλούν για μεταρρυθμίσεις, με πιάνουν τα γέλια/Παριστάνουν ότι βοηθούν, με πιάνουν τα γέλια... Λένε ότι χρειαζόμαστε αγάπη, όμως χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω από αυτό» γράφει στους στίχους.

Το νέο κλιπ της Μαντόνα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Οι περισσότεροι συμφωνούν πως αρχικά σοκάρονται με τις σκηνές που παρακολουθούν.

Ωστόσο, πολλοί στέκονται στο μήνυμα που περνάει η «βασίλισσα της Ποπ» κατά της οπλοκατοχής. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για ένα από τα ωραιότερα βίντεο κλιπ των τελευταίων χρόνων και για μία Μαντόνα… από τα παλιά!

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE