Η Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε το μονόπετρό της

Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στο τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της Μέγκαν Μαρκλ όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Χάρι τον Νοέμβριο του 2017. Αλλά δύο χρόνια αργότερα, φαίνεται πως η δούκισσα του Σάσεξ έχει επανασχεδιάσει το μονόπετρό της, που φέρι δύο διαμάντια της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε πρόταση γάμου στην Μέγκαν Μαρκλ τον Νοέμβριο του 2017, με ένα λαμπερό δαχτυλίδι που αποτελούνταν από ένα χρυσό δακτύλιο με τρία διαμάντια στο επάνω μέρος. Ωστόσο, οι βασιλικοί οπαδοί παρατήρησαν πως στις πρόσφατες εμφανίσεις της, η δούκισσα του Σάσεξ είχε κάνει κάποιες αλλαγές σε αυτό.

Τι λέει ειδικός - Θέλησε όντως να ακολουθήσει την τάση της μόδας;
Η ειδική σε θέματα κοσμημάτων, Άραμπελ Λεμπρουσάν επιβεβαίωσε πως το δαχτυλίδι φαίνεται να έχει αλλάξει και υποστήριξε πως δείχνει πλέον πιο Αμερικάνικο στο ύφος από ότι το αρχικό δαχτυλίδι αρραβώνων. Σύμφωνα μάλιστα με την ειδικό, ο πιο στενός δακτύλιος είναι μια δημοφιλή τάση αυτή την εποχή, αποκαλύπτοντας: «Πολλές διασημότητες το κάνουν αυτό, καθώς έτσι η κεντρική πέτρα δείχνει πιο μεγάλη και κερδίζει τις εντυπώσεις».

Στις δύο τελευταίες εμφανίσεις της, η Μέγκαν Μαρκλ, τόσο στην παρουσίαση δηλαδή, του πρωτότοκου γιου της Άρτσι, όσο και στην εκδήλωση Trooping The Colour, εμφανίστηκε με το νέο της δαχτυλίδι , που έχει γίνει πιο λεπτό χάρη στην τεχνική micro-pavé. Αυτή η τεχνική αφορά στην τοποθέτηση μιας σειράς από διαμάντια ή πολύτιμους λίθους που μπαίνουν στον στρογγυλό δακτύλιο για να δημιουργήσουν μια ομοιόμορφη εμφάνιση.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ με ένα κεντρικό διαμάντι από την Μποτσουάνα και δύο μικρότερα από την συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνας
Μάλιστα, στο Trooping The Colour, η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε και ένα τρίτο δαχτυλίδι, με πολλούς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας να εικάζουν ότι θα μπορούσε να ήταν ένα δώρο από τον πρίγκιπα Χάρι για την επέτειο ενός χρόνου γάμου ή για την γέννηση του γιου της, Άρτσι.

Η κοσμηματοπώλης όμως, συνέχισε εξηγώντας πως η αλλαγή αυτή είναι πολύπλοκη, λέγοντας ότι «απαιτεί εξαιρετικές δεξιότητες και δεξιοτεχνία για να γίνει πιο λεπτό». Πάντως, δεν είναι γνωστό πότε έγιναν οι συγκεκριμένες αλλαγές, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ είχε επιλέξει να μην φοράει το δαχτυλίδι αρραβώνων της κατά την διάρκεια των τελευταίων δημόσιων εμφανίσεών της, όσο ήταν έγκυος επειδή τα άκρα συνήθως πρήζονται κατά την εγκυμοσύνη.

Τι είχε πει για το δαχτυλίδι ο πρίγκιπας Χάρι
Την εποχή του αρραβώνα τους, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για την δημιουργία του δαχτυλιδιού με την βοήθεια των ειδικών στα κοσμήματα Cleave and Company. Το μοναδικό σχέδιό του έχει ένα κεντρικό διαμάντι από την Μποτσουάνα και δύο μικρότερα από την προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Όπως είχε δηλώσει τότε: «Το δαχτυλίδι είναι προφανώς από κίτρινο χρυσό γιατί αυτό είναι το αγαπημένο της Μέγκαν και η κύρια πέτρα προέρχεται από την Μποτσουάνα ενώ τα μικρά διαμάντια εκατέρωθεν είναι από την συλλογή κοσμημάτων της μητέρας μου, για να είμαι σίγουρος πως είναι μαζί μας σε αυτό το τρελό ταξίδι».

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας παρατήρησαν τις αλλαγές στο δαχτυλίδι αρραβώνων της από την εμφάνισή της στην εκδήλωση Trooping The Colour
Η Μέγκαν Μαρκλ τότε, το αποκάλεσε «απίστευτο» εξηγώντας: «Όλα αυτά που σκέφτηκε ο Χάρι και το γεγονός ότι συμπεριέλαβε πολύτιμους λίθους της μητέρας του και προφανώς το γεγονός ότι δεν θα μπορέσω να την γνωρίσω, όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για μένα γιατί ξέρω ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα είναι μέρος όλου αυτού του ταξιδιού».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE