Η Κατερίνα Στικούδη στον Περισσό του ΚΚΕ - Η χειραψία με Μικρούτσικο

Πολλές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο και από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, που στήριξαν το κόμμα στις ευρωεκλογές και στις εκλογές για την τοπική διοίκηση και θα κάνουν το ίδιο ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών, έδωσαν το «παρών» στο αίθριο της έδρας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, στον Περισσό, όντας προσκαλεσμένοι στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του πολιτικού γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ, ο οποίος στον χαιρετισμό του σημείωσε ότι ήταν πολύτιμη η βοήθεια τους και πως «στις 7 του Ιούλη δεν κρίνεται η διαφορά της ψαλίδας του διπολισμού. Κρίνεται τι αντιπολίτευση θα υπάρχει μέσα στη Βουλή και μέσα στον λαό απέναντι στη συντηρητική πολιτική όλων των αστικών κομμάτων».

Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα 902.gr, ανακοίνωσε επίσης ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος, για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τίθεται η Αλέκα Παπαρήγα και στη 12η -τιμητική- θέση ο Θάνος Μικρούτσικος. Στον Περισσό βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, τραγουδοποιοί, μουσικοσυνθέτες, σκηνοθέτες, εικαστικοί, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιστασιακοί, άνθρωποι από τον αθλητισμό, την Τοπική Διοίκηση κ.α..

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE