Η Ηλιάκη παντρεύεται και το αποκάλυψε η παρουσιάστρια που θα γίνει κουμπάρα

Η σχέση της Μαρίας Ηλιάκη με τον Μανώλη Μανουσάκη έχει εξελιχθεί όχι μόνο σε έναν μεγάλο έρωτα, αλλά σε μία σχέση σταθερή, με αγάπη και κατανόηση. Η Μαρία βρίσκεται συχνά στην Ελβετία όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφός της και δεν σταματάει να μοιράζεται στις στιγμές τους στα social media, όπως και εκείνος.

Μία τηλεφωνική παρέμβαση-έκπληξη και φάρσα έκανε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στον τηλεοπτικό αέρα της Φωλιάς των Κου Κου, με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε. Στην αρχή η Καραβάτου εξεπλάγη με όσα άκουγε χωρίς να έχει αναγνωρίσει τη Μαρία Ηλιάκη. Και μόλις το κατάλαβε την "έδωσε" δημόσια, αποκαλύπτοντας τον επικείμενο γάμο της, με εκείνη στον ρόλο της κουμπάρας.

«Αχ ηλιθ…Γιατί το έκανες αυτό; Αυτό θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και θα σου πω πως θα το πληρώσεις! Όταν θα σε παντρεύω, γιατί να αυτή είναι η είδηση! Εγώ θα τους παντρέψω αυτούς τους δύο. Όταν θα σε παντρεύω, θα σου φέρω τα ειδικά στέφανα που χρειάζεσαι εσύ για να βάλεις μυαλό να πάρεις τον Στέλιο μας, αυτό έχω να σου πω μόνο! Όχι, θα βγαίνεις εσύ να μου κάνεις φάρσα και δεν θα σε δώσω εγώ στον αέρα. Το κρατάω κρυφό τόσο καιρό! Άτιμη θα το πληρώσεις.», είπε ανάμεσα σε άλλα η Κατερίνα Καραβάτου.  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE