Η Περράκη μιλάει: Ο Μουρούτσος, η Νάργες, το διαζύγιο, τα ψέματα, η κόντρα

Το διαζύγιο της Αναστασιας Περράκη με τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο, μετά από τον μεγάλο τους έρωτα κα την απόκτηση της κόρης τους, έχει γίνει πολλές φορές θέμα για τα lifestyle και τα gossip έντυπα και τις στήλες. Τώρα, το μοντέλο μιλάει ξεκάθαρα για όλα στο Πρωινό.

Υπάρχει κόντρα, την έχει ενοχλήσει η σχέση του Μουρούτσου με την Νάργες, ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη;

«Θεωρώ ότι σαν ζευγάρι έπαιξε πάρα πολύ ο χωρισμός, πιο πολύ και από τον γάμο μου. Το μεγαλύτερο ψέμα που διάβασα είναι ότι υπήρξε μια κόντρα ανάμεσα σε μένα και τον Μιχάλη Μουρούτσο εξαιτίας της Λάουρας Νάργες. Τα τελευταία δημοσιεύματα ήταν σοκαριστικά για μένα. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος θα μπει σε μια διαδικασία από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, να γράψει τόσες πολλές λεπτομέρειες πραγμάτων που ειπώθηκαν σε αυτό το δικαστήριο που έγινε. Είχαμε χωρίσει 6 χρόνια και δεν είχε βγει το διαζύγιο. Το άφησα να περάσει γιατί τα ζευγάρια όταν χωρίζουν υπάρχει ένας θυμός κι ένας εγωισμός που είναι πολύ φυσιολογικό, οπότε θεώρησα ότι όσο περνάει ο καιρός ίσως γίνεται λίγο καλύτερο. Πολλές φορές προσπαθήσαμε να βρούμε συναινετική λύση. Δεν γίνεται να μη μιλάμε με τον Μιχάλη γιατί υπάρχει ένα παιδί και δεν είναι σωστό να μη μιλάμε», είπε ανάμεσα σε άλλα η Αναστασία Περράκη.

Δείτε το βίντεο:

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE