Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσε» ο Αλέξης Γεωργούλης – Τι θα κάνει ο Καπουτζίδης

Τη ψήφο των Ελλήνων για το ευρωκοινοβούλιο, θα διεκδικήσει το ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης στις ευρωεκλογές του Μαΐου,  η υποψηφιότητα του ηθοποιού «έκλεισε», καθώς ο κ. Γεωργούλης είπε το οριστικό «ναι» στην πρόταση συμμετοχής που του έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη, θα ανακοινωθεί την προσεχή Δευτέρα, όπου έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου, από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν τα πέντε τελευταία ονόματα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος και εκτός του κ. Γεωργούλη, στη λίστα θα είναι και αυτό του τραγουδοποιού Ρος Ντέιλι.

Εκτός ο Γιώργος Καπουτζίδης

Δεν θα είναι υποψήφιος για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης,  ο κ. Καπουτζίδης αν και αρχικά συζητούσε την πρόταση που του έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι στη λίστα του ψηφοδελτίου, τελικά αρνήθηκε επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιώργο Καπουτζίδη να θέτει υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου, μιας και, όπως πληροφορούμαστε, έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του ηθοποιού και του ΣΥΡΙΖΑ.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE