Επίθεση από παρουσιαστή στο Πατρινό μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου(VIDEO)

Εναντίον του μοντέλου Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με αφορμή τη νέα εφαρμογή που ετοιμάζει για κινητά τηλέφωνα, ξέσπασε Ο ΠΡΏΗΝ ΕΚΔΌΤΗς ΚΑΙ ΝΥΝ παρουσιαστής του Open Πέτρος Κωστόπουλος!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φέτος, είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο της χρονιάς. Μας συστήθηκε μέσα από το ριάλιτι μόδας «Greece's Next Top Model» και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως το νεαρό μοντέλο ετοιμάζει μία νέα εφαρμογή, η οποία είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και γίνεται πρώτη φορά από!άνθρωπο.

«Ετοιμάζουμε ένα application, θα είναι ουσιαστικά η μεταφορά μου από την πασαρέλα και το studio και από την κανονική ζωή στην virtual reality. Μπορώ να πω ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, γίνεται πρώτη φορά από άνθρωπο και πόσο μάλλον από ένα άτομο αναγνωρίσιμο στην χώρα του. Λέγεται "My Iliana" και θα δείχνει ακριβώς εμένα όπως είμαι στην κανονική μου ζωή αλλά στην virtual πραγματικότητα», είχε αναφέρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίουσε παλιότερη συνέντευξή της.

  • Με αφορμή την παραπάνω είδηση, ο Πέτρος Κωστόπουλος ξέσπασε εναντίον του μοντέλου το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Όλα Λάθος».

«Ανυπομονώ να δω αυτό που έχει κάνει για πρώτη φορά άνθρωπος. Κάνω αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρονιά και νομίζω πως είναι 31 ετών. Έχω μια αίσθηση εγώ πως η Ηλιάνα την έχει δει πολύ. Ουδείς την ήξερε σε αυτόν τον τόπο πριν βγει στο GNTM. Σε ποια καλλιστεία ήταν; Σε εκείνα που δεν τα έδειξε ούτε η μάνα τους. Ποιος τα έδειξε; Book έχει; Ξαφνικά βλέπω μια κοπέλα να μιλάει με έναν τουπέ και να τα έχει κάνει όλα. Λίγο φρένο. Όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση είναι αναγνωρίσιμοι. Ακόμη και οι παίκτες που έχουν γίνει ρεζίλι. Για αυτό να μη γινόμαστε και να λέμε άνθρωπος δεν έχει κάνει application. Ρώτησα αυτούς που είναι στη Νέα Υόρκη. Φίλους έχουμε και εκεί. Τίποτα ιδιαίτερο δε συνέβη. Η Καγιά έχει κάνει πολύ καλύτερη καριέρα. Θέλει λίγο προσγείωση. Αν δεν ήσουν στο GNTM δεν θα ήσουν. Με ενοχλεί που βγαίνει ότι είναι παραπάνω κάποιος από αυτό που είναι», ανέφερε ο παρουσιαστής του Open TV.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE